[Review] Gel antireumatic Puterea calului cu ardei iute [500 ml]

ianuarie 22, 2019


Intr-o postare mai veche povesteam despre crema antireumatică ‘‘Puterea calului’’, iar astazi vin cu detalii despre un nou produs produs terapeutic - Gel antireumatic ,,Puterea calului cu ardei iute''.

Descrierea oficiala
Remedii naturiste
Este indicat pentru calmarea durerilor de spate, mușchi și picioare, contribuind la reducerea febrei musculare și a durerilor musculare. Ajută la ameliorarea artritei, nevritei, la eliminarea umflăturilor, dar și în cazul varicelor. Extractul de ardei iute stimulează circulația sângelui oferind un efect plăcut de încălzire la nivelul pielii. Poate fi utilizat în prealabil activităților sportive având rol de încălzire a mușchilor.
Mod de utilizare: Masaţi zonele afectate şi repetaţi de câte ori este necesar. Poate fi folosit pe orice tip de piele.
Atenție!Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii mici, sub 10 ani. Nu este recomandată utilizarea produsului în timpul sarcinii și alăptării.

Pret: 21,99 lei
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere
Producator: Herbal Kraft


Parerea mea 
Apreciez gelul cu efect de incalzire si il folosesc, astfel:
- ca adjuvant pentru a scapa mai usor de febra musculara sau de orice alt disconfort muscular sau articular,
- aplic uneori  gelul inainte de antrenament, in scop preventiv, insa efectul de incalzire este extrem de puternic si destul de greu de suportat atunci cand pielea este transpirata; da o senzatie de arsura,
- aplic si masez talpile pentru a stimula circulatia periferica atunci cand am picioarele reci, 
- pentru relaxare si detensionare musculara.

Atentie ! Trebuie evitat contactul cu ochii, iar mainile se vor spala foarte, foarte bine si se va evita atingerea ochilor cu mainile cateva ore bune sau chiar toata ziua respectiva deoarece gelul  este inca prezent in piele. Eu am patit-o de cateva ori ... :)

In concluzie, consider ca Gelul antireumatic ,,Puterea calului cu ardei iute'' este util la casa omului, iar eu il am mereu la-ndemana .

Unde poti gasi produsul ?
 
Aici: www.ladys.ro   


Inscriere: AICI ! 



 
 












 
 
Sper sa va fie de folos postarea si nu uitati ca puteti comanda orice produs Lady's cu reduceri cuprinse intre 5% si 35%, in functie de valoarea comenzii, AICI ! 


Transportul este gratuit.







***  FACEBOOK  *** INSTAGRAM ***

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...