Lady's - dovada de plată

mai 16, 2013

Dragile mele, 


Nu-i aşa că mereu descoperiţi noi produse de îngrijire personală, cosmetice sau produse de machiaj care vă plac şi despre care le vorbiţi cu entuziasm şi prietenelor voastre, iar prietenele se arată încântate să încerce  şi se duc şi cumpără  produsul din magazin? Ba da, aşa este! Cu siguranţă! Ba mai mult, magazinul acela face şi profit fără să-ţi mulţumească în vreun fel pentru reclama făcută. 
Dar ce-ai zice dacă ai întâlni o firmă, un magazin online cu care să colaborezi? Tu să promovezi afacerea şi produsele lor, iar ei să te plătească şi astfel, tu să-ţi rotunjeşti veniturile sau să-ţi iei produsele pe gratis de la ei. Atenţie să le promovezi! Nu e obligatoriu să vinzi direct, dar dacă îţi place să faci şi asta, răsplata va fi şi mai mare. Hmmm...tentant, nu ? 
Eu îţi recomand cu toată încrederea să începi o colaborare de acest gen cu firma Ladys (S.C. COMERT COSMETICE ONLINE INTERNATIONALE S.R.L.), deoarece au o gamă largă de produse care se consumă zilnic în fiecare familie, sunt de bună calitate şi la preţuri uşor accesibile. Şi nu în ultimul rând, firma îţi răsplăteşte colaborarea. 
Mai jos este dovada unor plăţi în contul meu bancar   

UPDATE: 21.05.2015
 


AUGUST 2013
MAI 2013

Inscrierea este absolut GRATUITĂ şi o poţi face accesând linkul de mai jos şi completând formularul de acolo:
http://ladys.ro/create_account.php?affId=PCg4M6Tp
După înscriere, cu siguranţă te voi contacta ca să te ajut să porneşti afacerea.
Până atunci, numai bine! 

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...