Catalog Lady's nr.2/2014 - Noutati SOC !

februarie 10, 2014

A aparut catalogul Lady's nr.2/2014 si este valabil in perioada :  
18 februarie - 24 martie 2014
Inca o data firma Lady's vine cu noutati deosebite, ceea ce nu poate decat sa impresioneze intr-un mod placut chiar si pe cele mai pretentioase dintre noi, si de ce nu, aceste produse sa ocupe un loc sigur in arsenalul nostru pentru intretinerea frumusetii.
Nu stiu ce simtiti voi, dar eu sunt foarte incantata de ceea ce vad in noul catalog si bineinteles sunt foarte curioasa sa fac cunostinta cat mai repede cu unele dintre produsele noi:

****** Victoria Beauty ******
****** Camil Natural SPA ******
  •  multe alte chestioare dragute pe care le puteti descoperi si singure daca rasfoiti catalogul. 
Daca sunteti deja client Lady's, intrati  in cont si comandati un singur catalog pe care o sa-l primiti GRATUIT  acasa in cutia postala.
Daca nu sunteti inca client Lady's si doriti un catalog gratuit, completati acest FORMULAR si il primiti gratuit acasa in cutia postala.  
 Important ! Puteti face inregistrarea fara teama ca veti avea pe viitor de facut comenzi periodice si targeturi de realizat. Lady's nu va impune absolut nimic! Voi decideti daca si cand doriti sa comandati produse, bineinteles beneficiind de toate promotiile si reducerile oferite de firma la momentul respectiv. 


Retineti ! Toti clientii beneficiaza de reduceri in functie de valoarea comenzii, astfel:


5% discount pentru comenzi peste 65 de lei
10% discount pentru comenzi peste 100 de lei
25% discount pentru comenzi peste 133 de lei
30% discount pentru comenzi peste 250 de lei
35% discount pentru comenzi peste 400 de lei

Transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, dar pentru comenzi sub 30 lei se percepe o taxa de ambalare de 10 lei, iar pentru comenzi sub 50 lei taxa de ambalare este de 5 lei. Bineinteles, ca de obicei, catalogul Lady's poate fi rasfoit si online chiar mai jos:

Tie ce produs din noul catalog iti face cu ochiul ? Sunt curioasa !

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...