Tratament cu ser regenerant pentru par uscat si deteriorat Camil [review]

mai 23, 2015

Buna fetelor,

Toate bune la voi ? Sper ca da :)
Eu am sa scriu astazi despre un nou produs destinat tratarii si ingrijirii parului.
Deoarece am un par moale, vopsit blond si cu firul subtire, acesta este uscat spre varfuri, dar nu deteriorat si sper ca nu voi ajunge vreodata intr-o astfel de situatie cu el. Spun asta deoarece rutina mea de ingrijire a parului se bazeaza strict pe produse adecvate tipului meu de par. Nu ma abat!


Chiar daca n-am parul deteriorat, doar uscat, mi-am achizitionat un ser regenerant pentru par uscat si deteriorat Camil de la Lady's. La vremea respectiva am postat un haul aici. De atunci il utilizez dupa fiecare spalare si inca nu s-a epuizat. Mai am produs in flacon cam de doua degete.

Descrierea pe site:
Ser regenerant cu keratina, cu efect de stralucire. Pretiosul ser de refacere aduce instantaneu mai multa lumina, stralucire si delicatete oricarui tip de par. Parul este mai bine protejat de agentii externi si poate fi modelat si ingrijit mai usor.

Potrivit oricarui tip de par.
Cantitate: 60 ml
Pret de catalog:15,21 lei


Cum aplic eu serul ?
Intotdeuna pe parul proaspat spalat !
1. Pe parul umed si pieptanat, las parul sa se usuce natural sau il usuc cu uscatorul la temperatura mica. A doua varianta de uscare este mai eficienta si chiar vizibila, deoarece serul are in compozitie keratina si se stie ca pentru fixarea acesteia este nevoie de caldura.

2. Pe parul uscat si pieptanat, dupa care intind cu placa. Aici observ cel mai bine efectul keratinei. Datorita caldurii, keratina se sigileaza pe firul de par, oferind stralucire si volum. Firul de par pare mai gros. Coafura imi rezista 2-3 zile, mai mult nu, deoarece fac sport si sunt nevoita sa-mi spal parul frecvent. Precizez ca nu abuzez de placa si o folosesc cam o data pe saptamana, tocmai datorita sensibilitatii firului meu de par. In rest il intind cu peria sau pun cateva bigudiuri mari cu scai. Imi place serul regenerant Camil pentru ca :
- parul capata stralucire, tinuta si volum,
- nu contine alcohol denat,
- chiar daca contine ingrediente pentru parfumare, mirosul este foarte subtil,
- produsul se afla intr-un ambalaj cu pompita,
- nu este uleios, nu imbacseste parul,
- este spornic,
- pret accesibil.

Singurul minus la acest ser este ca NU are factor de protectie UV.
Asa arata parul meu imediat dupa spalare si uscarea cu feonul la o temperatura mica. Valvoi ! Asa nu!
Aplic o cantitate potrivita de ser in podul palmei, apoi frec usor palmele intre ele si le trec prin par, masandu-l usor de la mijlocul lungimii spre varfuri.
Periez parul in toate directiile pentru a intinde cat mai bine serul.

Intind cu placa primele suvite si deja arata altfel.
 
  Si iata rezultatul final ! Parul este drept, cuminte si cu un aspect ingrijit. Asa daaa!

Chiar daca nu este un produs de beauty exclusivist, face o treaba buna pentru parul meu. Daca ar avea si factor de protectie UV, l-as considera excelent.


Sper ca va place si voua !

Cu mult drag,
Claudia




*** FACEBOOK *** INSTAGRAM ***
 


INGREDIENTE:


You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...