5 idei de rochii pentru vara

iunie 24, 2015

Buna fetelor,

Nu stiu ce ziceti voi de vremea asta urata si friguroasa, dar mie nu-mi convine deloc. Dar ce pot sa fac ? Sa aduc soarele pe cer cu siguranta, nu  :), insa pot sa astept rabdatoare zilele insorite de vara si intre timp sa-mi incant ochii cu cateva rochite dragute, alaturi de voi. 

Pentru inceput vreau sa va prezint o rochie maxi cu imprimeuri. Este comoda si foarte usor de purtat. Are o linie simpla, dar atractiva. Rochia lunga si vaporoasa poate fi purtata la plimbare in serile de vara, dar si in timpul zilei pe strada pentru un look mai relaxat.



Alte doua rochii vaporoase, una de culoarea piersicii si una nude, dar de data aceasta potrivite ocaziilor speciale din sezonul calduros de vara. Prima  rochita este usor asimetrica in partea din spate si este decorata cu margele in zona taliei. In partea de sus este impodobita cu dantela de aceeasi culoare. 
Cealalta de culoare nude este fina si delicata, extrem de simpla si totusi chic.























O rochie roz fuchsia, deosebita cu volanase la maneci, pe care eu as purta-o la birou, dar de o lungime medie. Putin peste genunchi. 

                                     


Si ultima rochie care mi-a atras atentia pentru postarea de astazi este una de culoare crem cu o croiala extrem de simpla, dar in acelasi timp plina de eleganta feminina. Consider ca este potrivita pentru o tinuta la birou, dar si pentru ocazii atunci cand este acompaniata de o esarfa romantica sau o jacheta eleganta si bineinteles de-o pereche de pantofi eleganti.

 

Ce ziceti am reusit sa va declansez dorul de rochiile de vara ? 
Vreau sa cred ca da ! :))

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...