Hair & Nail NutriComplex - Complex hrănitor pentru păr şi unghii de la Oriflame

februarie 20, 2015

Bun gasit dragile mele!
Dupa o lunga absenta, vreme in care v-am dus dorul, am revenit cu o mare pofta de scris si nerabdare sa aflu ce-i nou pe la voi.  
Iata ce am aflat eu intre timp  despre produsele Wellness by Oriflame:
- sunt rezultatul multor ani de cercetare si dezvoltare, la care au contribuit experti in nutritie suedezi   in colaborare cu oameni de stiinta de renume mondial,
- sunt fabricate in Suedia la  fabrici (diferite fata de cele in care se fac cosmeticele) ce detin certificari ale calitatii stabilite si recunoscute pe plan internațional, care respectă standardele de bune practici in producție,
- nu contin grasimi nesanatoase, cum ar fi acizii grasi nesaturati, arome artificiale, conservanti, coloranti sau organisme modificate genetic,
- certificatele internationale acordate produselor Wellness by Oriflame, producatorilor sau furnizorilor de materie prima, ofera siguranta ca nu se fac compromisuri in privinta calitatii.
Avand in vedere dorinta de a-mi stimula sanatatea si frumusetea si din interior nu numai din exterior, cu ajutorul produselor de calitate, mi-am cumparat in urma cu vreo sase luni primul produs Wellness de la Oriflame si anume Hair & Nail NutriComplex.
Acesta este un supliment alimentar ce contine aminoacizi esentiali si alte substante nutritive necesare pentru sinteza si intretinerea parului si unghiilor. 
Administrare:
- 2 tablete pe zi,
- se foloseste timp de trei luni si se repeta la nevoie.
In pachet se gasesc 42 de comprimate nefilmate care ajung pentru 21 de zile, administrandu-se cate 2/zi. Eu le iau dimineata si seara devreme. 
Recent am terminat a doua cutie si urmeaza sa mi-o cumpar pe a treia, deoarece vreau sa urmez recomandarile producatorului.
Update:
Articolul meu a stat mult timp in draft inainte sa-l public, iar de atunci am epuizat si a treia cutie de vitamine :)
Concluzii:
-unghiile nu se mai exfoliaza (era cea mai mare problema a mea legata de unghii), deasemenea nu se mai rup asa usor si sunt ceva mai tari; deci cu siguranta aveam o carenta nutritionala,
-parul se regenereaza, cresc fire noi si s-a estompat caderea. 
Asadar, experienta mea cu Hair & Nail NutriComplex este una benefica si va recomand sa incercati si voi. Nu strica niciodata o  stimulare a frumusetii, pornita din interior.

Daca doriti si voi sa cumparati produse Oriflame, va invit sa va inregistrati ca si client direct AICI

  Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoarea comenzii astfel: 
  70 lei - 299,99 lei = 23% reducere
300 lei - 599,99 lei = 30% reducere
600 lei = 40% reducere
 
Ce mai asteptati? Profitati acum si  AICI de ofertele Oriflame actuale!

**********   Facebook   **********


You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...