Program de bun venit Lady's C3/2014

aprilie 04, 2014

Buna fetelor!

Asa cum stiti deja, in perioada 25 martie - 05 mai 2014, este valabil catalogul Lady's  nr.3 si poate fi urmarit online AICI.
Daca doriti sa va alaturati echipei Lady's, fie ca reprezentant, fie ca simplu client, firma va ofera cadou un parfum Lady La Cassa - 50 ml in valoare de 30 lei atunci cand plasati prima comanda de 130 lei.  In plus, se primeste setul de 15 testere de parfum.


Vreau sa va amintesc ca alaturi de Lady's puteti sa va dezvoltati o mica afacere si sa castigati bani sau puteti numai sa consumati produse pentru voi, fara teama ca veti avea pe viitor de facut comenzi periodice si targeturi de realizat.

Lady's nu va impune absolut nimic! 
Voi decideti daca si cand doriti sa comandati produse, bineinteles beneficiind de toate promotiile si reducerile oferite de firma la momentul respectiv. 
   
Retineti ! Toti clientii beneficiaza de reduceri in functie de valoarea comenzii, astfel:  
5% discount pentru comenzi peste 65 de lei
10% discount pentru comenzi peste 100 de lei
25% discount pentru comenzi peste 133 de lei
30% discount pentru comenzi peste 250 de lei
35% discount pentru comenzi peste 400 de lei
 
Transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, dar pentru comenzi sub 30 lei se percepe o taxa de ambalare de 10 lei, iar pentru comenzi sub 50 lei taxa de ambalare este de 5 lei.
Pentru inscriere va rog sa completati acest FORMULAR, apoi in cel mult 10 zile primiti un catalog gratuit acasa, in cutia postala, comandati produse minunate si beneficiati de oferta de bun venit.

Atentie! Oferta de bun venit se aplica noilor inscrisi atunci cand fac prima comanda de 130 lei (preturi cu discount) indiferent de momentul inscrierii.  

Ce ziceti ? Oferta Lady's este tentanta, da? 

Eu va astept cu intrebari! 

Va pup :*
Claudia

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...