[REVIEW] Cremă cu efect de uniformizare Very Me Prep Me Perfect [30 ml]

noiembrie 03, 2013


Folosesc  crema cu efect de uniformizare Very Me Prep Me Perfect de la Oriflame, de vreo doua saptamani si pentru ca mi-am facut deja o parere, consider ca a venit momentul sa scriu despre ea.

Descriere oficiala
Primul pas către un aspect final perfect! Formula albă cremoasă pătrunde uşor şi uniform în piele, lăsând tenul mai mat şi reducând vizibilitatea porilor. O poţi purta ca atare sau sub machiaj, pentru un plus de rezistenţă şi un aspect mai neted.

Prezentare [30 ml]
Pret 19,00 lei

Parerea mea
Crema cu efect de uniformizare Very Me Prep Me Perfect o aplic dimineata pe fata curatata si pregatita pentru machiaj. Pun numai pe zona T si pe pleoape, deci pe zonele care in timpul zilei devin uleioase si cu aspect inestetic.

Imi place aceasta baza de machiaj deoarece:
  • Are o textura cremoasa, usoara si matasoasa.
  • Mirosul este discret si foarte placut.
  • Este usor de utilizat datorita aplicatorului.
  • Datorita siliconilor pe care ii are, crema formeaza la suparafata pielii o pelicula invizibila care acopera porii, (dar atentie,  nu-i blocheaza!) si uniformizeaza pielea.
  • Nu este necesara o cantitate mare de crema, putin pe obraji, pe pleoape si in special pe nas.
  • La aplicare se simte imediat cum crema parca se evapora de pe piele, iar pielea capata o textura mult imbunatatita, usor mata si pregatita pentru aplicarea fardurilor de ochi si a fondului de ten.
  • Pielea mea nu mai este alunecoasa deoarece sebumul este retinut sub acea pelicula invizibila.
  • Vizibilitatea porilor este diminuata. 
  • Fardurile de ochi se aplica mai usor si rezista mult mai bine. 
Din cauza tenului meu sensibil, predispus la cuperoza si ingrasare trebuie sa folosesc numai cosmetice blande, adica fara alergeni sau iritanti puternici. Astfel, intotdeuna inainte sa achizitionez un produs cosmetic prima data ma uit peste lista de ingrediente. Primerul Very Me Prep Me Perfect contine doua ingrediente controversate si parfum, dar sunt in cantitati neglijabile. 

Prezenta emolientilor* din acest produs mi-a dat ceva emotii deoarece ma gandeam ca-mi vor incarca tenul si ca acesta va fi si mai uleios, dar spre bucuria mea efectul matifiant este impecabil cam 3-4 ore, dupa aceea trebuie sa apelez neaparat la o mica pudrare. 

INGREDIENTE:
AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, NYLON-12, TALC, CETYL DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, POLYGLYCERYL-3 OLEATE*, CERA ALBA*, PHENYL TRIMETHICONE*, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROGENATED CASTOR OIL*, SODIUM CHLORIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, CAPRYLYL GLYCOL, SILICA, TITANIUM DIOXIDE, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, PARFUM, DIMETHICONE, ALUMINA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BHT


Am marcat cu :    


-verde ingredientele care sunt benefice pentru piele, nu prezintă niciun risc şi ar trebui să le căutăm pe etichetele produselor, 
 -albastru ingredientele care sunt bune şi absolut necesare pentru eficacitatea produsului respectiv,
 -galben ingredientele controversate,  ele nu fac rău în cantităţi mici, dar sunt de evitat pe cât posibil, 
 -roşu ingredientele care sunt  iritante şi trebuiesc evitate în general.
Daca doriti si voi sa cumparati Crema cu efect de uniformizare Very Me Prep Me Perfect cu o  reducere de cel putin 23% la pretul din catalog, va invit sa va inregistrati ca si client direct AICI. 

Precizez că acest articol conține exclusiv propria mea părere despre un produs achiziţionat de mine şi rămâne la alegerea fiecăruia să-şi aleagă produsele potrivite, indiferent de recomandările din acest articol.


You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...