Review - Regal Age Control Botox Efect Crema de zi [45 ml] - Intelepciunea vine cu varsta, ridurile sunt optionale!

noiembrie 23, 2011

                            Controleaza-ti varsta tenului cu crema de fata REGAL cu efect de BOTOX si Hyaluronic Lift.
Referitor la frumusetea fizica, pentru fiecare dintre noi ar trebui sa existe o preocupare constanta chiar  inainte ca timpul sa-si puna amprenta asupra pielii. Dealtfel, aparitia ridurilor si cutelor pe fata dupa o anumita varsta este un fenomen normal. Insa din nefericire multe dintre noi fac prematur riduri, au pielea cazuta, cearcane adanci si pungi in jurul ochilor etc.
Dar daca  ne-am decis sa ducem un razboi impotriva lor?  
Si asta fara sa fie nevoie sa apelam la chirurgia estetica si la injectii cu Acid Hyaluronic ! Ce facem?
Răspunsul: Produse cosmetice inovatoare

REGAL Age Control with BOTOX Effect and Hyaluron lift Pack [45 ml]
Acesta uneste cele doua metode  inovatoare si de succes pentru combaterea ridurilor - efectul BOTOX si liftingul hialuronic.
  • Efectul Botox este realizat prin ARGIRELINE ® hexapeptide, care influenteaza contractia musculaturii faciale si conduce la scaderea chiar si a ridurilor profunde. Efectul sau este identic cu efectul toxinei botulinice.
  • Acidul hialuronic este o componentă naturala a pielii si a tesutului conjunctiv. Aceasta substanta are un rol la mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii epidermei. Din nefericire, odata cu imbatranirea cantitatea de acid hialuronic scade in mod semnificativ si tesutul conjunctiv isi pierde functia sa de sustinere.
Prin aplicarea cremei REGAL Age Control, metoda LIFT hialuronic implica, inserarea de acid hialuronic la nivelul pielii. Utilizarea zilnica face posibila restabilirea elasticitatii pielii  si  netezirea ridurilor  in profunzime. Acidul hialuronic nu numai ca retine umezeala in stratul cornos, dar creeaza si un film de protectie pentru suprafata. Acesta previne evaporarea umiditatii si salveaza deshidratarea straturilor profunde ale pielii. Astfel, aveti  posibilitatea de-a scapa de ridurile fine si de liniile din jurul ochilor si al buzelor, iar pielea de pe fata si pe gat fiind improspatata.
In lupta impotriva ridurilor, vom folosi multe alte ingrediente anti-imbatranire: uleiuri esentiale de jojoba si avocado, creme de protectie cu filtre UV, vitamine si extracte din plante.
Aceasta este o alternativă de injectare Botox sau acid hialuronic!
Sursa de documentare : www.rosaimpex.com


De-a lungul timpului pot sa spun ca am folosit doar sporadic creme de noapte, dar dupa varsta de 30 de ani, crema de noapte este nelipsita din arsenalul meu de ingrijire. Consider ca nu trebuie sa asteptam o varsta mai inaintata pentru a folosi o crema de noapte. Ba din contra, cu cat mai devreme cu atat procesul de ingrijire va avea rezultate mai bune si tenul nostru va fi mai tanar mult timp.
Tocmai astept de la Lady's crema de noapte Regal Age Control Botox Efect si o astept cu nerabdare. Este a doua oara cand o comand si asta pentru ca prima data am fost foarte multumita de rezultate.
Crema de noapte Regal Age Control Botox Efect se adreseaza tuturor tipurilor de ten, are o textura fina, usoara, nu incarca fata si are un miros placut in cazul in care iti place aroma migdalelor amare.
Din punctul meu de vedere dezavantajul acestei creme este ca nu se recomanda aplicarea in jurul ochilor. Necazul nu e mare deoarece acceasi gama ne ofera  Ser intensiv contur ochi si buze [15 ml] despre care voi povesti intr-o alta postare.
Regal Age Control Botox Efect se afla intr-un recipient transparent  din plastic. Este ambalata intr-o cutie de carton cu un design placut, este infoliata (ceea ce apreciez  intotdeuna la absolut orice produs) si are instructiuni in limba romana.
Producator este firma bulgareasca Rosa Impex LTD care de 20 de ani este in continua dezvoltare in domeniul produselor cosmetice.
Unde poti gasi crema de noapte Regal Age Control Botox Efect ?
Aici: www.ladys.ro
Inscriere AICI ! 
Pret: 35,29 lei
Pentru colaboratori discount maxim 42%

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...